avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Numele pfa-ului trebuie schimbat dupa divort
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Numele pfa-ului trebuie schimbat dupa divort

Buna ziua. Ce acte trebuie schimbate dupa divort pt pfa? In curand se va pronunta divortul si vreau sa stiu ce trebuie sa fac. Trebuie reinoit si contractul de inchiriere, sampila, etc?
Cel mai recent răspuns: jenna , utilizator 07:16, 27 Februarie 2018
Daca reveniti la numele avut anterior incheierii casatoriei trebuie sa schimbati intai denumirea PFA-ului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare nume după divorț Diana2356 Diana2356 Cum pot sa revin la numele anterior casatoriei? Tocmai ce am divortat. (vezi toată discuția)
Schimbare nume in urma divortului onutza30 onutza30 buna ziua,am si eu o intrebare:sunt divortata din 2003 si dupa divort trebuia sa revin la numele avut anterior,bineinteles ca nu am facut-o,acum as vrea sa imi ... (vezi toată discuția)
Pastrare numele avut anterior divortului victor1906 victor1906 Ca urmare a actiunii civile intentata de reclamanta , avand ca obiect desfacerea casatoriei prin divort si cu revenirea numelui avut anterior incheierii ... (vezi toată discuția)