avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 825 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Schimbare nume după divorț
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Schimbare nume după divorț

Cum pot sa revin la numele anterior casatoriei? Tocmai ce am divortat.
Ultima modificare: Miercuri, 9 Ianuarie 2019
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: Diana2356 , utilizator 18:02, 9 Ianuarie 2019
Păi n-ați avut ca și capăt distinct de cerere revenirea la numele avut anterior încheierii căsătoriei?
Nu cunosc termenii folositi de dvs. La pronuntarea divortului s a decis sa revin la numele anterior. Intrebarea mea era , cum procedez acum, merg la politie pt buletin.. ce acte imi trebuie, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nume dupa divort nely32 nely32 Sunt in asteptarea hotararii de divort . Divortul a fost amiabil ,in cerere sotul mentionand ca e de acord ca eu sa imi pastrez numele lui , dar nu am facut ... (vezi toată discuția)
Pastrare numele avut anterior divortului victor1906 victor1906 Ca urmare a actiunii civile intentata de reclamanta , avand ca obiect desfacerea casatoriei prin divort si cu revenirea numelui avut anterior incheierii ... (vezi toată discuția)
Divort ALINACARSTEA ALINACARSTEA Buna ziua. Am terminat cu divortul si la o luna mi-a venit hotararea .M-ar interesa ce inseamna: Definitiva si irevocabila in ceea ce priveste divortul .Cu ... (vezi toată discuția)