avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1220 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Certificat de nastere
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Certificat de nastere

Dacă mi-am pierdut certificatul de naștere, îl pot reface în alt oraș decât în cel în care m-am nascut?
Cel mai recent răspuns: Olga Tanasa , Consultant asigurari 15:15, 27 Februarie 2018
nu, doar in localitatea in care v-ati nascut

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pierdut certificat de nastere, schimbare ci dupa casatorie Coco25 Coco25 Buna seara! M-am casatorit de curand si am vrut sa imi schimb CI. Insa cand sa caut Certificatul de nastere, nu mai e. Posibilitatea ca eu sa-l fi pierdut e ... (vezi toată discuția)
Certificat nastere ioana_cosac ioana_cosac Daca am pierdut certificatul de nastere si acum locuiesc in alt oras decat in cel in care m-am nascut, cum se procedeaza pentru a obtine un nou certificat? ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - certificat de nastere duplicat mykey23 mykey23 am si eu o nedumerire. am avut mica problema cu certificatul de nastere si as vrea sa stiu cum se poate afla daca exista alt certificat de nastere emis in ... (vezi toată discuția)