avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 941 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... retragere numera de pe cardul altei persoane
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

retragere numera de pe cardul altei persoane

In cazul in care sotul decedat avea un card de salarii la care nu era nimeni imputernicit si sotia descoperind pinul se duce si scoate toti banii de pe acel card mergand pe ideea sa nu fie nimc pe el la data succesiunii si eventul sa nu-l declare ce se poate intampla?La ce fapta se incadreaza? Unde pot anunta sau face plangere?Mentionez ca sat fiica celui decedat din prima casatorie
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 23:55, 23 Octombrie 2009
Ma refeream la jumatate din intreg care se imparte.
Pleaca de la jumatate.
Cota de 1/4 priveste cota sotului supravietuitor.Deci, 1/4 din 1/2.
Poate ca nu am fost prea explicit.

In cazul acesta cred ca la instanta direct trebuie sa mearga ca sa nu mai cheltuiasca bani aiurea la notar.
fapta nu onstituie infractiune.banii puteau fi folositi pentru inmormantare
Multumesc pentru sfaturi.Succesiunea a deschs-o actuala sotie urmand sa ne prezentam pe 30 noiembrie la notar. Luni la prima ora voi discuta si eu impreuna cu avocatul meu cu un notar.Inca o data multumesc.
Daca v-ati adresat deja la notar si ati achitat onorariul acestuia eu sunt de parere ca ati gresit.
E foarte posibil sa ajungeti la instanta si sa pierdeti banii dati.
Si la avocat va trebui sa platiti alti bani pentru a va reprezenta in instanta.

avocat Claudiu Lascoschi

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deschiderea succesiunii cristina1980 cristina1980 tatal meu a decedat acum 3 luni. el are dintr-o casatorie anterioara cu mama mea 2 copii, eu sunt copilul mamei la fel dintr-o casatorie anterioara. Nu am ... (vezi toată discuția)
Dreptul sotului la mostenire marrianne marrianne Am o intrebare: in cazul in care, dupa divort, sotia se recasatoreste, cel de-al doilea sot poate avea drept la mostenirea sotiei din partea parintilor ei ... (vezi toată discuția)
Succesiune ContSters238389 ContSters238389 Buna ziua, am o intrebare. Unchiul meu a decedat acum 24 ani, iar mama mea a decedat la trei luni dupa unchi, in casa raminind sotia lui ei neavind copii. ... (vezi toată discuția)