avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1662 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Rezerva succesorala
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Rezerva succesorala

Buna ziua,
V-as ruga daca se poate sa-mi explicati ce este rezerva succesorala.Am mai citit pe net dar nu am gasit in contextul in care ma intereseaza.Mama mea este proprietara unui imobil din care am avut si eu cota in urma succesiunii dupa tatal meu dar pe care i-am cedat-o cu multi ani in urma.Mentionez ca sunt unica fiica.Pe parcursul acestor ani starea mintala a mamei s-a deteriorat ,respinge orice ajutor din partea mea si nu numai
M-am interesat si medical nu pot face nimic in interesul decat cu acordul ei ceea ce nu se va intampla.In clipa de fata ma pot astepta sa faca orice cu acest imobil,chiar sa fie pacalita sa-l vanda iar ea sa ramana pe strada.
Am vreo sansa legal sa intervin daca se intampla acest lucru si in ce context?
Va multumesc mult,
C.O

Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 20:46, 27 Februarie 2018
Buna seara,
Daca medicii considera ca este lipsita de discernamant atunci solicitati instituirea curatelei astfel incat sa nu poata semna acte de dispozitie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tutelă sau curatelă pentru copil major cu autism bună ziua!vecina ... Adevar2 Adevar2 Tutelă sau curatelă pentru copil major cu autism Bună ziua!Vecina mea are un copil cu autism de la 2 ani,ea fiind însoțitorul lui. Băiatul a împlinit ... (vezi toată discuția)
Cerere de punere sub interdictie ni_leta ni_leta Buna seara Am o bunica de 99 ani. Mama mea, care o ingrijeste, a depus cerere de punere sub interdictie la Judecatorie. Intrebarile mele sunt: - cererea de ... (vezi toată discuția)
Neprezentare ca martor la proces eooddd eooddd Buna ziua, As dori sa ma ajutati intr-o situatie. Mama mea a primit o citatie pentru a se prezenta ca martor la un proces de divort. Problema este ca ea a ... (vezi toată discuția)