avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie cresterea copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie cresterea copilului

Daca in ultimile 24 de luni am lucrate 10 luni la 8 ore si trei luni la 4 ore pot beneficia de indemnizatie de crestere a copilului?Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:52, 28 Februarie 2018
Data aproximativa a nasterii este intre 7-15 octombrie. A lucrat din luna mai 2017 pana la mijlocul lunii septembrie dupa care a plecat de la firma. Sa reangajat la aceeasi firma pe 9 octombrie2017 dar nu iau facut contract decat acum incepand cu luna ianuarie 2018. Au uitat pur si simplu. Primele 3 luni a lucrat cu contract de 4 ore
perioada eligibila pentru CCC : noiembrie 2016 - octombrie 2018

perioade luate in calcul : mai 2017 - septembrie 2017 (5 luni); ianuarie - octombrie 2018 (10 luni)

In speta, va benficia de indemnizatia pentru CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie de crestere a copilului stenia 31 stenia 31 Buna ziua! Beneficiez de indemnizația de crestere a copilului daca in anuii 2016-2017 am avut contract de 2 ore si in martie 2018 pana in iunie 2018 am avut ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil Th.elle Th.elle Buna ziua! Am nevoie de niste detalii mai concrete in legatura cu indemnziatia pentru cresterea copilului. Am lucrat pana la 1 septembrie 2018 fara pauze din ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia pentru cresterea copilului Peri Peri Buna ziua. Din 2015 pana in 2017 am urmat un master la zi, la buget. Tot in vara anului 2017 am demisionat de la locul de munca. In ultimele 24 de luni am ... (vezi toată discuția)