avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 758 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Proces civil
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Proces civil

Buna ziua,de curand am.avut un accident .eram in masina cu fratele mei si am pierdut controlul volanulul si ne-am rasturnat in sant.Fratele meu a declarat la politie ca nu are pretenti penale impotriva mea.precizez ca nu consumasem alcool si am avut toate actele in regula .Dar acum a venit la el o firma care ii spune ca poate obtine niste bani de la asigurare pt loviturile suferite de el.intrebarea mea este daca se deschide proces civil si el castiga bani de la asigurarea mea.asiguratea ma poate da in judecata pe mine sa recupereze bani?
Cel mai recent răspuns: Alex2018 , utilizator 16:49, 28 Februarie 2018
Nu ati spus ce s-a intamplat dupa accident si cine a fost accidentat, ambii sau numai fratele? daca a stat in spital, daca a suferit efectiv, de pe urma acelui accident, etc. Adica nu e suficient sa vina o firma la usa si sa ne vanda gogosi cum ne putem capatui dupa un astfel de incident....
Am stat in spital amandoi. Fratele 5 zile mai mult pentru investigati pentru ca a avut o lovitura la splina.Dar nu a avut nevoie de operatie simtindu-se bine dupa cateva zile.. Iar eu am stat aprox 2 sapt pentru o fractura.
Ultima modificare: Miercuri, 28 Februarie 2018
Alex2018, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier pe trecerea de pietoni morarnicolae morarnicolae buna,prietena mea a avut accident pe trecerea de pietoni fiind lovita de un sofer care a luat-o din plin.acest individ in loc sa sune la politie sau la salvare ... (vezi toată discuția)
Accident de munca in germania Nikq Nikq Buna ziua, am un frate care in urma cu 1 an a avut un accident de munca foarte grav in care el a avut lovituri pe tot corpul fractura deschisa la o mina ,lovit ... (vezi toată discuția)
Solutionare dosar accident auto radu_iasi radu_iasi Buna ziua, Un apropiat deplasindu-se cu un scuter, in localitate,a suferit in august 2011 un accident rutier in care este victima,fiind acrosat de catre o ... (vezi toată discuția)