avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 643 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Nerespectarea programului de vizitare
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Nerespectarea programului de vizitare

Buna seara.In urmă cu 4-5 ani am divorțat de fostul soț,In urma divorțului acestuia i s a stabilit un program de vizita cu minora(care acum are aproape 7ani),un program care nu a fost deloc respectat de către acesta.Acum după o foarte lungă absență acesta s a hotărât să reapară în viața ei sunând zilnic.Copilul nu este foarte încântat de această reapariție,amintindu și de niște episoade de la vizitele din trecut în care acesta nu se purta tocmai ok.Ce este de făcut??!?Copilul este la școală și deja această situație incepe sa o streseze vizibil.Ce pot face pentru a mi proteja cumva copilul de acest stres..."Nu vreau sa ies cu el", "Nu vreau sa vorbesc cu el" "Nu vreau sa mai sune"...Ultimele dați când a sunat fetița a vorbit cu el la insistențele mele și ale bunicii
Ultima modificare: Miercuri, 28 Februarie 2018
ContSters182399, utilizator
Cel mai recent răspuns: proastasatului , utilizator 16:15, 1 Martie 2018
E de presupus ca noua sotie stie ca fostul dvs sot are un copil si deci obligatii. Ca s-or bucura impreuna de aceste obligatii sau se vor certa, nu-i treaba dvs. Sunt convinsa ca nu e capabil, dar dvs ce doriti: sa-i menajati incapacitatile, lasandu-i timp sa va frece la cap, sau sa-l lasati sa se dea cu capul de pereti sa rezolve?
Dati-i doamna sarcini ca asta inseamna a fi parinte si daca nu se descurca, lasati ca-l ajuta sotia, mai ales daca si doamna are copil sau daca poate si vrea sa faca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire din indiviziune Luminitafelicia Luminitafelicia In anul 2001 a decedat socrul meu.A ramas o casa si un teren ca mostenire impartita intre sotul meu,fratele lui si soacra mea.Soacra mea are doar 25%,restul ... (vezi toată discuția)
Drept de vizita geanyyy geanyyy Buna ziua Sunt divortata si am 2 copii in custodie comuna cu fostul sot. A fost stabilit prin sentinta ca dreptul lui de vizita este in primul si al treilea ... (vezi toată discuția)
Cum ar trebui sa procedez - respectare incerta program de vizitare anissia anissia Vreau sa ma lamuriti cum ar trebui sa procedez in urmatoarea situatie: Suntem divortati, custodie comuna, tatal vede copilul doar de cateva ori pe an. Ambii ... (vezi toată discuția)