avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Cotestatie proces verbal licitație
Discuție deschisă în Executare silită

Cotestatie proces verbal licitație

Bună ziua
Dacă s-a contestat procesul verbal de licitație prin care s-a declarat adjudecatarul la o executare silită și dacă această contestație este admisă de instanță , ce se întâmplă ? Se restituie banii adjudecatarului și se reia procedura de executare ? Sau se reface procesul verbal de licitație și se continuă procedura de adjudecare ?
Cel mai recent răspuns: Soso 1313 , utilizator 21:30, 28 Februarie 2018
Când ați contestat ...ce-ati cerut ? Dacă se admite vi se dă ce-ati cerut....
Am cerut anularea procesului verbal de licitație . Eu am întrebat dacă , în varianta în care instanța îmi dă câștig de cauză , executorul va înapoia avansul (sau toată suma , dacă a depus-o între timp) adjudecatarului și se v-a face o nouă publicație de vânzare ? Sau se va dispune refacerea procesului verbal de licitație în formă corectă urmând ca adjudecatarul să rămână același ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata creantei dupa vanzarea la licitatie a imobilului Bobonex Bobonex Vreau sa intreb si eu daca este posibil ca dupa vanzarea la licitatie a unui imobil(in cadrul executarii silite imobiliare), insa pana la emiterea actului de ... (vezi toată discuția)
Instiintare de la executor getuta getuta Dupa ce-am depus la instanta a doua contestatie la executare, deoarece executorul nu respecta sentinta definitiva si irevocabila data la prima contestatie, si ... (vezi toată discuția)
Licitatie publica madara81 madara81 Care sunt etapele si termenele de contestare in cazul vanzarii la licitatie publica a unui imobil? (vezi toată discuția)