avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Pot subinchiria daca sunt chiriasa in spatiul ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Pot subinchiria daca sunt chiriasa in spatiul primariei?

Sunt pfa raza florin gheorghe teodor si functioneze cu sediul in chirie in spatiul primariei cu activitatea bar de zi.As dori sa subinchiriez 5mp unei firme care are activitate principală pariuri sportive si slot machine.Mentionez ca in contractul de inchiriere n am nici o clauză care să specifice că nu am voie sa subinchiriez Va rog sa mi spuneti dacă este ilegal să subinchiriez sau dacă pot să o fac doar cu acordul primarului.Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: DAN POPESCU , Avocat 12:23, 1 Martie 2018
Spațiul poate fi subanchiriat
Ultima modificare: Miercuri, 28 Februarie 2018
ContSters454516, utilizator
Conf.art.1805 NCC,locatarul poate sa incheie o sublocatiune,totala sau partiala,ori chiar sa cedeze locatiunea,in tot sau in parte,unei alte persoane, daca aceasta facultate nu i-a fost interzisa in mod expres.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srld_srl [sub]inchiriere tofan_sorin tofan_sorin un srld deschide un punct de lucru intr-un imobil inchiriat. Poate acesta sa subinchirieze o parte din imobil unui srl? (vezi toată discuția)
Contract de inchiriere, subinchiriere alina240 alina240 Buna ziua, Am o intrebare daca ma poate ajuta cineva. In calitate de SC am inchiriat un spatiu de la o PF. In contract nu este specificat nimic despre ... (vezi toată discuția)
Cum pot sa dau afara un chirias rau platnic ? perlutina perlutina Am inchiriat un apartament, si am facut contractul de inchiriere doar cu sotia lui. (asa s-a intimplat) Contractul s-a incheiat de ceva luni bune. Este ... (vezi toată discuția)