avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 396 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Pot schimba suma cerută agresorului după depunerea ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Pot schimba suma cerută agresorului după depunerea plângerii?

Am lucrat la cnv si dansu mo acuzat de furt si ma batut .am depus plangere .as vrea sa stiu da pot schimba la plangere doar suma de bani ceruta ex.. am scris 2500 lei am vb cu avocatul si mia zis sa cer 10000 de euro ......declaratia sa ramana aceasi doar suma sa o schimb .....se poate ?????? Va multumesc
Ultima modificare: Joi, 1 Martie 2018
Manuela Rășină, administrator
Puteti sa cereti orice suma rezonabila. Instanta poate cenzura .
De ce nu incercati procedura medierii si solutionarea cauzei pe cale amiabila.
Se rezolva mai repede si puteti ajunge la o intelegere .
Acordul de mediere reprezinta vointa partilor si in cauze penale,
Inteleg ca ati depus plangere pentru lovire sau alte violente(art. 193 c.p.). si probabil v-ati constituit parte civile solicitand daune de 2500 lei. Ce reprezinta aceasta suma? cat sunt daunele materiale? cat sunt daunele morale? v-ati scos CML? aveti martori care sa confirme situatia de fapt?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost batut, ce pot face Lucian16 Lucian16 Buna ziua! Acum doua zile am fost batut de 2 persoane majore (eu sunt minor) si in urma altercatiei m am ales cu o lovitura in Zona tamplei si cu o plaga la ... (vezi toată discuția)
Daune morale OneQuestion OneQuestion Buna ziua, In urma unei altercatii si in urma unei loviri usoare, a rezultat un certificat medico-legal cu 1-2 zile de spitalizare. La acestea, exista ... (vezi toată discuția)
Am lovit pe cineva Dragos2001 Dragos2001 Eu am 17 ani iar un copil de 13 m-a provocat,eu lovindu cu pumnul în zona obrazului,respectivul a mers la poliție iar eu am fost chemat astăzi pe 27.12 ... (vezi toată discuția)