avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1016 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Acuzatie nefondată de însușire bani din casa de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Acuzatie nefondată de însușire bani din casa de marcat. Pot contesta desfacerea disciplinară a contractului de muncă?

Buna seara! In luna august 2017 ,mi s-a inchis contractul disciplinar,acuzindu-ma ca nu am eliberat bon fiscal de la casa de marcat si insusidu-mi sume in contul meu.Fara nici un fel de dovada,mai ales ca magazinul e dotat cu camere. Cum pot contesta aceasta acuzatie daca au trecut 30 zile. VA MULTUMESC.
Ultima modificare: Luni, 5 Martie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: ContSters440266 , utilizator 20:28, 4 Martie 2018
Am înțeles! Mulțumesc frumos pentru răspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act de inprumut DriverLaci DriverLaci Va rog sa ma ajutati!Tineri casatoriti am trait cu socri si ca o familie strinsa si nici nu ne-am gindit ca dupa decesul socrilor pe un frate asa poate schimba ... (vezi toată discuția)
Amenda penala sau puscarie danutzi danutzi buna ziua... in urma cu doua luni, am lasat o gaura de 50milioane la o societate unde am lucrat ca barman, la jocuri de noroc tip poker. mentionez ca miam luat ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de somaj fara plata de catre firma a darilor catre stat????? cornelia radoi cornelia radoi buna seara!in primul rand vreau sa va multumesc mult pt sfaturi!acum vreau sa va cer o parere referitor la cazul un care se afla o vecina!este angajata de ... (vezi toată discuția)