avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 255 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... TAXA INMATRICULARE
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

TAXA INMATRICULARE

Am fost azi la ANAF sa intreb de taxa auto pe care ar trebui sa o recuperam. Tin sa precizez ca am depus cererea de recuperere impreuna cu copia dupa actul de vanzare cumparare, cont bancar in luna noiembrie 2017, deoarece nu mai avem carte de inmatriculare si nici talon deoarece masina am vandut-o in 2009. Cand am depus aceste documente a spus ca este ok, am primit numar de inregistrare si azi am fost sa intreb cand se preconizeaza ca se restituie bani si surpriza ca nu vom primi niciun bani pentru ca numai avem carte de inmatriculare si nici talon ca interesul lor este sa nu restituie niciun ban pentru ca in ordonanta scrie clar nu sunt aceste documente nu se da niciun ban. Intrebarea mea este urmatoarea: am platit aceasta taxa la ei exista aceste documente la ei, noi de unde se le recuperam???????? daca fac o cerere catre ei sunt obligati prin lege sa imi elibereze aceste documente, va rog legea, articolul sa merg bine documentata la ei, sunt de-o aroganta denedescris, MULTUMESC!

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa poluare pepystef pepystef Pentru recuperare taxa am nevoie de copie talon inmatricularepe care nu-l mai am deoarece am vandut autovehiculul. Detin copie carte si copie chitanta . Cum ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa poluare platita in 2007 iaminm iaminm buna ziua in luna oct. 2007 am achizitionat un autoturism din Germania si am platit taxa de poluare care era la cea vreme si era de aprox 1000Eur din cate ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare auto sbpackard170 sbpackard170 Am cumparat un autoturism care fusese adus din Germania si inmatriculat in 2008 de fostul proprietar. Am inregistrat-o la finante si cand am mers sa o ... (vezi toată discuția)