avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1105 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Corectie in Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Corectie in Revisal

Buna ziua,

Am introdus in revisal 2 suspendari (pe care le-am si incetat) la acelasi angajat si am observant ulterior ca e gresit articolul de la prima suspendare. In revisal -Contracte- suspendare - corectie pot corecta doar un CIM care este suspensat insa nu am gasit cum pot face corectia in acest caz. Ma puteti ajuta va rog cu o solutie. Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:51, 1 Martie 2018
Daca ati incetat suspendarea, nu se mai poate face corectie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declararea in revisal unei suspendari cu un art gresit,cum se poate corecta? Roxy30 Roxy30 Buna ziua,am si eu o noua speta :(( In mod gresit am declarat in revisal un salariat ca fiind suspendat pentru absente nemotivate, i-am incetat si suspendarea ... (vezi toată discuția)
Corectie revisal carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Buna ziua Am o salariata al carei CIM a fost susppendat in per. 2010 - 2012 pt CIC pana la doi ani ; daca intru pe contract, intervalul suspendarii este ... (vezi toată discuția)
Revisal - concediu fara plata - suspendare cim noiembriesm noiembriesm Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti care este parerea dvs privind urmatoarea situatie. Un salariat este in concediu fara plata de 10 zile. In situatia data cim ... (vezi toată discuția)