avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 657 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Cod COR sef magazin
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Cod COR sef magazin

Buna ziua, va rog sa imi spuneti daca este corect codul COR Sef de magazin 432112, am fost pus in functie iar din cate stiu codul trebuia sa inceapa cu un 1 in fata.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:37, 11 August 2023
Sunteti sef de magazin sau director de magazin?
Functia de sef de magazin nu exista in COR ... dvs vi s-a pus un cod COR 432112 pentru Sef raion/adjunct marfuri alimentare/nealimentare
Ultima modificare: Joi, 1 Martie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
Multumesc.
Bună ziua! Nu ma pricep,nu vreau sa fie penibila întrebarea,dar sunt în aceeași situație și ma întreb: este același lucru șef de magazin cu sef marfuri alimentare /nealimentare?
Și mie mi-a fost schimbata funcția dupa ce mi s-a propus sa preiau gestiunea unuia dintre magazinele angajatorului meu, dar codul e 432112.Am înțeles ca postul de șef de magazin ,din ce am citit aici pe acest site,nu mai exista. Este una și aceeași funcție sa înțeleg? Mulțumesc pentru răspuns!

Cornel Vasile a scris:

Functia de sef de magazin nu exista in COR ... dvs vi s-a pus un cod COR 432112 pentru Sef raion/adjunct marfuri alimentare/nealimentare

Atat timp cat acea funcție nu exista în COR, angajatorul poate utiliza o funcție asemănătoare

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

De ce calificari am nevoie pentru a putea vinde intr-un magazin de piese auto noi? Eusebiu85 Eusebiu85 Buna ziua, 1. De ce calificari am nevoie pentru a putea vinde intr-un magazin de piese auto noi? 2. Imi puteti spune si codurile COR? Va multumesc din ... (vezi toată discuția)
Schimbare in functie fara semnatura angajatului afrodita2us afrodita2us Este legal daca eu am fost Adjunct Sef de Magazin ca functia mea sa fie schimbata fara semnetura mea in Sef de Tura? Mentionez ca actul additional pe care am ... (vezi toată discuția)
Fisa postului 27George 27George Buna ziua Numele meu este George si am rugamintea sa ma ajutati cu un raspuns concret cu privire la corectitudinea unei FISE DE POST si efectul acesteia la ... (vezi toată discuția)