Am fost detașată la o instituție a statului din cauza atmosferei de la servici, plata salariului cu multe zile de întârziere am decis sa închei detașarea am cerut la firma care m-a detașat sa facă o notificare ca îmi încetează detașarea dar directorul de la instituție nu vrea sa accepte pe motiv ca trebuie sa predau documente financiare menționez ca nu am primit nimic pe proces verbal decât o cartele acces și 2 stampile care oricum am zis ca mă duc sa le predau dar acum stau cu copilul ca sunt închise grădinițele și drumul de acces la drumul european care face legătura între județul Ilfov și București nu este deszapezi urmând a se curata în cursul zilei. I-Am anunțat în scris pe e-mail care sunt motivele pentru care nu am ajuns încă la sediu. Mai menționez ca nu vor sa accepte încheierea detasarii pe motiv ca directorul intra în conflict ca e lipsa de personal și de fapt oamenii pleacă din cauza conducerii.eu mă duc sa fac predare primire dar cu cine? Nimeni nu vrea sa primească cele 2 stampile .este legal sa nu îmi accepte încetarea? Ce pot face? Îmi dau demisia de la firma care m-a detașat ca sa se încheie detașarea? Chiar nu vreau sa mă mai duc la ei la orice pas toți ameninta cu dare în judecata
De la cine ati primit acele doua stampile , aceluia i le predati sau celui desemnat de conducerea institutiei la care ati fost detasata.
Chiar daca va dati demisia, detasarea nu inceteaza decat in situatia in care este vorba despre o demisie fara preaviz. Altfel, detasarea va inceta odata cu incetarea c.i.m., - la expirarea preavizului - in situatia in care demisia este cu preaviz.
Detasare- demisie
Miha284
Buna ziua,
Sunt detasata de la o Asociate ONG(privat), unde am CIM, la un Club Sportiv(stat).Detasarea se face tot la 6 luni.Cand se termina cele 6 luni, ... (vezi toată discuția)