In cazul unui accident cu vatamare corporala din culpa cu spitalizare peste 90 de zile (o batrana de 80 de ani cazuta la coborare si acrosata usor) s-a dispus retinerea permisului dupa spitalizare,si ceva audiente la procuror pentru prelungirea valabilitatii dovezii de circulatie. Intrebarea mea ar fi cum se va solutiona cazul..avand in vedere ca nu s-a depus plangere sau ceva pretentii financiare, cam cat dureaza pana la un verdict al procurorului? E nevoie angajarea unui avocat..sau e suficient asteptarea?
"spitalizare peste 90 de zile (o batrana de 80 de ani cazuta la coborare si acrosata usor)"
La o acrosare usoara nu cred ca era necesar 90 zile spitalizare...
Ceea ce priveste pe sofer, sa inteleg ca este vorba de dumneavoastra?
A fost o vanataie la mana si o plaga la gamba mai concret. Dupa 2 sapt politistul i-a luat declaratie in spital si era ok...si ghinionul a facut ca ea sa faca accident cerebral pe timpul spitalizarii.(ulterior am aflat aceste informatii) Si nu este vorba despre mine si un membru al familiei.
Daca nu exista cauzalitate directa intre accidentul cerebral si accidentul rutier, in mod normal politistul ar trebui sa trimita dosarul cu neinceperea urmarii penale iar procurorul de caz sa-l claseze.
Ceea ce priveste timpul, depinde de politist si de procuror... Nu exista o reglementare in cat timp trebuie sa rezolve un dosar nici politisul si nici procurorul de caz.
Soferul are dreptul de a studia dosarul, la cerere si aprobat de procuror.
Mai reveniti cand aveti noutati si mai vedem.
Accident rutier
neacsuflorin
in urca cu cateva zile ,neacordand prioritate ,avand semnul stop ,am acrosat o masina ,schimbandu'i directia de mers(cred ca si a accelerat) ,aceasta a fost ... (vezi toată discuția)