avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1170 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... plata ore suplimentare
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

plata ore suplimentare

buna seara
sunt intr-o situatie dilematica spun eu si as vrea sa ma ajutati cu un raspuns daca se poate...
lucrez intr-un supermarket ...am program de luni pana vineri...in data de 11 februarie am avut inventarul general al magazinului din care fac parte(11 fiind duminica si liberul meu).Am ajuns la munca la ora 12 si am plecat la 7 si jumatate a doua zi,in total avand inregistrat in pontajul electronic 19 ore de zi si 8 noapte exact cat am stat.
Intrebarea mea pt dvs este urmatoarea: cate ore suplimentare trebuie sa fiu platita eu si daca a doua zi mi se cuvine liber,dupa atatea ore?

Editat : denumire angajator
Ultima modificare: Vineri, 2 Martie 2018
Cornel Vasile, Consilier juridic
multumesc inca o data pt timpul acordat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ore suplimentare platite catalin1904 catalin1904 Buna, Este legal sa se taie din orele suplimentare facute de luni pana vineri, deoarece nu am facut norma de munca. Tin sa precizez ca lucrez sambata 5 ore si ... (vezi toată discuția)
Zile lucrate sambata carmen_danciu carmen_danciu Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti daca un salariat lucreaza sambata 4 ore si are procent de ore suplimentare si procent de week-end respectiv 75% si 2% patronul ... (vezi toată discuția)
Munca in weekend RuxandraLarisa RuxandraLarisa Cum procedez cand un angajat lucreaza un weekend/luna? In afara de sporul de weekend pe care il acord, trebuie sa ii platesc si cele 2 zile lucrate cu spor de ... (vezi toată discuția)