avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 641 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Drepturi salariale din 2017
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Drepturi salariale din 2017

Sunt pusa in situatia de a plati drepturi salariale aferente anului 2017, pentru ca nu s-au platit la timpul lor.
Intrebarea mea este: contributiile aferente acestor drepturi din 2017 se calculeaza la nivelul celor din 2018 (pe legislatia actuala) sau pe legislatia din 2017?
Daca intrebati de ce nu s-au platit, singurul motiv invocat este acela ca sunt bani ai celor care lucreaza pe proiecte cu fonduri europene si sumele nu au fost disponibile la momentul cand s-a lucrat pe proiectul respectiv (in 2017).
Cel mai recent răspuns: ENEGEN , utilizator 12:43, 6 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Se calculeaza la nivelul celor din 2017.
Va multumesc pentru raspuns. Asa zic si eu, insa in ce baza, unde scrie negru pe alb ca asa trebuie procedat?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salarizare personal fonduri europene anacet anacet In contextul legislatiei actuale privind salarizarea personalului care se ocupa cu gestionarea fondurilor europene, avem in vedere un salariat care este ... (vezi toată discuția)
Ordonanța guvenrnului privind majorarea salariilor celor care lucreaza cu fonduri europene popava popava Bună ziua, Vă rog să -mi spuneți care este numărul OG /2017 prin care s-a aprobat majorarea salariilor celor care lucrează cu fondurile europene, am ... (vezi toată discuția)
Salarii neachitate - fisa fiscalã busubianca busubianca Buna ziua, Am si eu o problema referitoare la completarea fiselor fiscale.Angajatii unei asociatii care sunt implicati intr-un proiect cu fonduri europene, au ... (vezi toată discuția)