avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Suprafata teren mai mica decat in acte
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Suprafata teren mai mica decat in acte

Ce este de facut in cazul in care suprafata terenului este mai mica decat cea de pe titlul de proprietate? Masuratorile au fost efectuate de un angajat al Oficiului de Cadastru. Urma sa fac succsiunea, dar nu stiu ce trebuie facut, deoarece suprafata lipsa este de cca. 1750 mp
Cel mai recent răspuns: dumitru florentina , utilizator 19:28, 6 Martie 2018
Faceti succesiunea, mosteniti intreaga suprafata trecuta in titlul de proprietate dupa care actionati in instanta vecinul care si-a depasit limita de proprietate.
Multumesc frumos pentru raspuns!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru niculae lucica niculae lucica Buna ziua, Detin, impreuna cu sora mea si tatal meu o serie de terenuri, unele intravilane, altele extravilane. Pentru ca tatal nostru sa ne lase mostenire ... (vezi toată discuția)
Corectare suprafata de teren în cf cu aplicarea regulamentului odg nr.700/2014-program național de cadastru și carte funciară Marian Hainagiu Marian Hainagiu Bună ziua, Am rugămintea sa ma lămuriți in urmatoarea speta: In 2014, tatăl meu, pentru a-mi putea vinde o casa+ terenul aferent, a intabulat ... (vezi toată discuția)
Modificare titlu de proprietate gpana gpana Am mostenit un teren cu constructii in intravilan satesc. Dorind sa obtin cartea funciara expertul a constatat ca suprafata terenului este mai mare decat cea ... (vezi toată discuția)