avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am ieșit minus la inventar și am fost citat ca ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am ieșit minus la inventar și am fost citat ca suspect de delapidare. Cum mă pot apăra?

Buna ziua am lucrat acum ceva timp la o firma destul de mare ca gestionar
timp de aproape cinci ani ,dupa care la un moment dat mi sa comunicat ca din estiune lipsea o cantitate mare de ulei, au venit niste oameni de la firma impreuna cu niste necunoscuti care nu sau recomandat intr-o seara si mi-au spus sa zic ce am facut moment in care speriat am dat o decaratie scrisa cu ce mia trecut prin capnumai inventii orice ca sa ma lase sa plec la inventar sa gasit un minus de 25000 de mii lei contravaloare , respectiv au lipsit cativa paleti de ulei nu se incasau bani la depozit era un depozit de tranzit ca acum sa aflu dupa 5 ani si ceva ca am fost citat ca suspect de delapidare ,si ca se continua urmarirea penala , sincer sunt cam speriat daca poate cineva sa imi spuna cum ar trebui sa procedez .
Ultima modificare: Duminică, 4 Martie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:07, 3 Martie 2018
Procesul penal se judecă pe baza de probe.
Depinde ce probe exista in acuzare si din acest motiv ar trebui ca avocatul dvs. sa studieze dosarul penal.
Apoi, în funcție de probe avocatul va poate recomanda apararile concrete.
Pot fi multe aspecte de analizat în afara de probele în acuzare.
Nu inteleg exact prin ce metode ati fost constrans sa dati respectiva declaratie, poate incercati sa detaliati.
Prin faptul ca erau de fata mai multe persoane necunoscute de fata care nu erau angajate la firma si toata lumea punind presiune sub forma unor amenintari diferite eu ne avand niciodata probleme cu legea de nici un fel sincer am fost panicat mai ales ca fiind singur acolo fara colegi eu fiind singurul raspunzator nu am mai gandit si am zis sa spun sa fac orice incat sa plec in siguranta din depozit in acea seara
In ce sens v-au amenintat? Ati vrut sa plecati si nu v-au permis?
Pai nu puteam sa plec ca eu consideram ca eram la munca amenintat in sensul ca au spus ca inchid depozitul ca cheama nu stiu pe cine. Chiar. Atunci ca imi voi pierde serviciul eu neavind probleme niciodata in cei cinci ani cu nimic si neavind. Minus la nici un inventar am crezut ca imi pot pastra jobul nici nu mam gandit ca ei dupa inventar vor reclama delapidare si voi avea probleme dupa cinci ani mai ales ca am fost la sediul firmei dupa. Ce. Mi-au spus. Ca voi fi concediat si am dat o alta declaratie acolo in care am scris ca prima declaratie am dato sub presiune si ca de fapt in realitate nu stiu de unde a reiesit minusul respectiv dar nu stiu daca pe aceea au pastrat-o atunci la momentul respectiv spunind ca o sa inchida anul fiscal si ca imi multumesc ca iam ajutat pana la capat. Problema e ca eu minusul care a fost. La. Momentul respectiv in valoare de 25000 lei eu auzind in convorbirea cu subofiterul de cercetare pe care. Am avut-o ca sunt acuzat de o cantitate mult mai mare care nu stiu de unde au inventato ca ar fi deacoperit nu stiu ce minus de 36 de paleti cand la inventar au fost doar 4 sau 6 nici nu mai imi amintesc exact sincer dupa 5 ani
Ultima modificare: Sâmbătă, 3 Martie 2018
ContSters462722, utilizator

Alte discuții în legătură

Acuzata de delapidare anca5886 anca5886 am reusit sa obtin informatii de la politie....se pare ca sunt acuzata de delapidare, prejudiciul fiind o sticla de vin de 14 lei si alte pretentii pe care le ... (vezi toată discuția)
Caz penal sau nu?... necunoscator necunoscator caz penal sau nu?... Am fost angajat la o societate pana in luna mai la inceput, anul acesta. Contractul de munca sa incheiat cu acordul partilor. Am facut ... (vezi toată discuția)
Desfacerea contractului de munca jhon2910 jhon2910 Buna ziua, De 3 luni lucrez ca gestionar depozit la o firma de papetarie. S-a constatat, nu stiu in ce conditii pentru ca nu am fost informat, ca firma are ... (vezi toată discuția)