avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Am ieșit minus la inventar și am fost citat ca ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Am ieșit minus la inventar și am fost citat ca suspect de delapidare. Cum mă pot apăra?

Buna ziua am lucrat acum ceva timp la o firma destul de mare ca gestionar
timp de aproape cinci ani ,dupa care la un moment dat mi sa comunicat ca din estiune lipsea o cantitate mare de ulei, au venit niste oameni de la firma impreuna cu niste necunoscuti care nu sau recomandat intr-o seara si mi-au spus sa zic ce am facut moment in care speriat am dat o decaratie scrisa cu ce mia trecut prin capnumai inventii orice ca sa ma lase sa plec la inventar sa gasit un minus de 25000 de mii lei contravaloare , respectiv au lipsit cativa paleti de ulei nu se incasau bani la depozit era un depozit de tranzit ca acum sa aflu dupa 5 ani si ceva ca am fost citat ca suspect de delapidare ,si ca se continua urmarirea penala , sincer sunt cam speriat daca poate cineva sa imi spuna cum ar trebui sa procedez .
Ultima modificare: Duminică, 4 Martie 2018
Manuela Rășină, administrator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:07, 3 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Bunurile se aflau în gestiunea dvs.
Sub acest aspect sunteti răspunzător de dispariția lor.
Restul sunt detalii care de0ind de foarte multe lucruri.
Este bine sa aveti avocat în faza de urmărire penală ca sa se lămurească cât se poate situatia deoarece va trebui să știți la judecată cum sa va apărați si sa beneficiați de o reducere a pedepsei daca sunteti vinovat.
O vinovăție pare sa existe...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acuzata de delapidare anca5886 anca5886 am reusit sa obtin informatii de la politie....se pare ca sunt acuzata de delapidare, prejudiciul fiind o sticla de vin de 14 lei si alte pretentii pe care le ... (vezi toată discuția)
Caz penal sau nu?... necunoscator necunoscator caz penal sau nu?... Am fost angajat la o societate pana in luna mai la inceput, anul acesta. Contractul de munca sa incheiat cu acordul partilor. Am facut ... (vezi toată discuția)
Desfacerea contractului de munca jhon2910 jhon2910 Buna ziua, De 3 luni lucrez ca gestionar depozit la o firma de papetarie. S-a constatat, nu stiu in ce conditii pentru ca nu am fost informat, ca firma are ... (vezi toată discuția)