avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1620 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de urmaș
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de urmaș

Am doi nepoți care beneficiază de pensie de urmaș după tatăl lor acum trei luni a murit și mama lor. Dacă vor fi înfiați vor mai beneficia de pensia de urmaș?
Cel mai recent răspuns: AMALIA MORLOVA , Avocat 19:45, 2 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
În situaţia în care vor fi înfiaţi, vor deveni copii cu drepturi depline faţă de noii părinţi. Ca atare nu vor mai putea beneficia de pensia de urmaş.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire fulgisordenea fulgisordenea buna seara, va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta: trei frati si un nepot infiat decedat cu multi ani in urma. nepotul decedat are o sora. ce drepturi ... (vezi toată discuția)
Majuta cineva va rog mama mea a fost infiata ce drept mai are la mama naturala marius2015 marius2015 mama mea a fost infiata acum 50 de ani adica pe cand avea 1 an, sa nascut cu numle jugureanu numele parintilor naturali porma a fost infiata la sora tatalui ... (vezi toată discuția)
Sunt infiata si vreau să stiu ce drepturi am după moartea părinților ... Alina Georgeana Alina Georgeana Sunt infiata si vreau să stiu ce drepturi am după moartea părinților mei adoptivi ,? (vezi toată discuția)