avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1023 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vinzare de casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vinzare de casa

Ce taxe s-au dobînzi se opresc la vinzarea unui imobil prin banca ? Cumparatorul vrea sa cumpere imobilul prin banca, Eu ca si vînzator primesc suma de bani ceruta fara sa am pierderi ? Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:36, 4 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Sigur ca da.
Dvs. in calitate de vanzator veti primi suma de bani ceruta; o veti ridica de la banca din contul cumparatorului.
Taxele, comisioanele si alte cheltuieli il privesc pe cumparator care face imprumutul la banca pentru a obtine suma de bani ce o da pe apartament.

Din punctul meu de vedere astfel de vanzari, sunt cel mai sigure din punctul de vedere al vanzatorului. Acesta nu are „emotii” cu privire la primirea sumei de bani.
Va multumesc ! STIMA SI RESPECT !
Aveti taxele aferente contului dvs bancar-veti plati comision la tragere de numerar, eventuala taxa de administrare, asta intrebati la banca cand va deschideti cont.
, Poate veti pierde si la curs ul valutar ca banii nu ii primiti in euro..
Ultima modificare: Marți, 6 Martie 2018
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se pot incasa cel mai sigur bani intr-o vanzare de teren? liana1963 liana1963 As dori sa stiu care este cel mai sigur mod de a incasa pretul unui teren vindut ( deci relativ o suma mare de bani) ,asa incit sa poata fi semnat actul de ... (vezi toată discuția)
Cum sa cumpere mama mea o garsoniera pe numele meu? vioricaw vioricaw Cum sa cumpare mama mea o garsoniera pe numele meu? Suntem doua surori, eu am 20 de ani si cealalta sora a mea este in conflict cu toata lumea, inclusiv cu ... (vezi toată discuția)
Doresc sa cumpar un ap deja ipotecat (gaj) cu cash lucylle lucylle Buna seara, Doresc sa cumpar un ap ce este ipotecat pt suma de 40.000 euro(nu e cump cu credit- gaj) Ipoteca va fi achitata din banii mei, in momentul ... (vezi toată discuția)