Toate povestea ar fi prea lunga sa povestesc. Însă la fapta situației mi as dori răspuns.
Cu nevasta mea avem doi băiețași de 2 ani și unu de 3 luni. Ca și în multe familii și noi am avut multe discuții și nelămuriri intre noi.
Nevasta după un timp a considerat sa povestească de problema și suferințele ei la alte persoane. Unu dintre acestea a fost un verișor de al meu. Îl cunoșteam și ea ca și toți care cunoșteau credea un băiat foarte liniștită și de încredere. Așa ca nevasta povestea lucrurile și situație ei Cum credea ea ca este adevărat. Cred ca amândoi știam ca el este îndrăgostit de ea dîn prima zi când a cunoscuto.
Pana în momentul când sa întâmplat ceva el spera ca nevasta se va despărți de mine și va trai cu el. Însă văzând ca lucrurile stau altfel și nevasta a tratat indiferent a hotărât sa trimite un mesaj privat pe Facebook tuturori din lista lui de prieteni.
Precum:
Vreau sa spun tutori ca intre x și y nu este nimic. În familia lor e un circ gratuit deschis tuturora pentru ca cea ce fac ei este o mare minciuna. Ei nu se iubesc unu pe celălalt ci doar prefac. Amândoi înșeală una pe altul.
Mărturisesc ca anul trecut am discutat cu y adică cu nevasta și ea mi a zis ăsta. Am culcat cu nevasta lui de doua ori și nu îmi pare rău. După ce am plecat soțul a lăsat nevasta însărcinată cu forța adică ea nu a știut ca soțul ce vrea de fapt. Ăsta doar o parte din ce a scris.
Soția susține ca totul e o minciuna cea ce a zis și ea a povestit problemele care considera ea dar nu sa întâmplat nimic din ce spunea el.
În seara respectiva cand a postat nevasta a sunat sa șteargă tot ce a scris dar el a refuzat.
Apoi nevasta a scris ca nu îți e rușine ca scrio asemenea minciuni la care el a scris ca tot ce a scris a scris ca sa îl urăsc pe ea și sa divorțezi ca doar așa poate fi a lui. A zis ca singura lui șansă a fost ăsta. Apoi nevasta a mai trimis mesaj la care a scris ca șterge doar dacă nevasta merge la primărie sa își bage divorțul nevasta.
Pentru faptul ca a distrus imaginea familiei care ne a afectat pe toți inclusiv pe copii noștri atât psihic și emoțional se poate da în instanță civila și se poate cere daune morale.
Și care sunt demersurile și procedurile?
Am mesajul pe Facebook și mesajele din telefon.
Mulțumesc anticipat de răspuns.
Ati87
Utilizator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Nu am uitat limba. Adevărat e ca lucrând ca șofer zilnic sunt în alta tara și vb multe limbi și intre timp uit limba materna și romana...:). Dar cu răspunsuri primite de la dvs. Am ajuns cu un pas mai înainte știind ca mă pot apară în instanță.
Va mulțumesc tuturori .fiecare răspuns im e de folos.
Nu te lasa, domnule. Nu sunt avocat dar fa tot ce poti. Du-te la psiholog, la medic, la prieteni etc , varsa lacrimi, scoate dovezi cat mai multe, de orice fel, ca sa rezulte clar ca suferiti si voi si copiii. Fara probe nu ai succes. Si, mai ales, nu te lasa convins de avocatii care iti vor spune ca este cam greu de dovedit in instanta calomnia. Succes!
Intr-adevar, conf.art.249NCPC cel care face o sustinere in cursul procesului trebuie sa o dovedesaca.Ca atare, trebuie sa dovediti imprejurarile la care faceti referire,inscrisuri,decalratii martori,interogatoriul paratului.
Curiozitate
bbird
Am trimis zilele trecute un mesaj pe reteaua de socializare facebook, doar ca am gresit persoana. Mesajul era adresat unei persoane cu care trebuia sa ajung la ... (vezi toată discuția)
Am 26 de ani si ea 16
davidph
Ne cunoastem de aproape 1 an . intre timp familiile noastre sau cunoscut .. totul bine . la un momentdat familia ei ma intrebat ce varsta am , sub influenta de ... (vezi toată discuția)
Denigrare facebook
Florin_fmf
Exista o pagina de facebook care ma denigreaza si ma batjocureste afectandu-mi imaginea. Doresc sa stiu daca se pot afla date despre persoana care desfasoara ... (vezi toată discuția)