avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 383 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Custodia copiilor!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Custodia copiilor!

Bună seara a-și dori și eu sa știu dacă tatăl copiilor mei poate sa ii dea în plasament la o vecina de la noi din sat! Noi nu avem acte, dar copii sunt pe numele lui amândoi. Am trăit în concubinaj, și acum neam despărțit iar el spune ca o sa ii dea la cineva în plasament! Poate sa ii dea în plasament fără permisiunea mea? Sau poate sa mi ia? Copii au vârsta de 3 ani și 5 luni și 1 an jumate! Va mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Vlășceanu Alina Elena , utilizator 17:56, 4 Martie 2018
Unde sunt copiii ? cine se ocupa de ei ?
Copii sunt cu mine. Eu ii cresc la bunica mea acasă!
Si atunci cum puteti crede ca ii poate da in plasament ?
Adresati-ca instantei pt a ii cere tatalui pensie de intretinere. Cereti si sa se stabileasca ca locuinta copiilor sa fie la dvs.
Asa o sa fac. Va mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi Rinti Rinti Bună ziua. Povestea mea este următoarea. Am trăit în concubinaj 6 ani de unde au rezultat 2 copii. Pe parcursul conviețuirii mele cu el am trecut prin ... (vezi toată discuția)
cum se impart copiii Covaci emil Covaci emil Buna sunt tatal a 2 copii (3-6ani) sunt in concubinaj de 10 aju cu mama copiilor mei , avand in vedere ca nu mai merge relatia intre noi... si timp de 11 ani ... (vezi toată discuția)
Custodie copil minor ciancu ciancu Buna ziua As dori sa-mi sati un sfat. Am trait 7 ani in concubinaj cu o persoana. Din relatia noastra a rezultat un copil minor. Relaţia noastră nu a fost ... (vezi toată discuția)