avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ajutor de prenatal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ajutor de prenatal

am o intrebare cine ma poate ajuta am lucrat la un supermarket timp de 8 luni in timpu asta eram insarcinata dupa ce nam mai putut merge la munca misa incheiat contractul de munca mam interesat la primarie daca beneficiez si eu de prenatal raspunsul lor a fost ca trebuie sa ai un an cel putin pe carte lucrat fara intrerupere dar din auzite am inteles ca se acorda si pentru 6 luni lucrate 50% nustiu daca este adevarat sau nu cine ma poate ajuta aveti cunva cunostinte despe acest subect va multumesc
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 22:37, 22 Octombrie 2009
Conditia obligatorie este sa aveti lucrat 12 luni anterioare datei nasterii copilului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna mamici diana_83 diana_83 Cine poate sa ma ajute cu un sfat eu am aflat ca sunt insarcinata, dar problema este ca lucrez fara carte de munca si anul trecut am lucrat 5 luni cu carte de ... (vezi toată discuția)
Nelamurire privind indemnizatia de crestere a copilului andrea1987 andrea1987 Am nascut in luna septembrie 2008, am avut contract de munca din luna iunie 2008 pana in luna februarie 2009, inaintea acestui contract am lucrat la o alta ... (vezi toată discuția)
Acordare prenatal si postnatal Miryam_Socol Miryam_Socol Buna ziua! Va rog sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea situatie: Daca data prevazuta pentru nastere este 23 februarie 2021 , si o sa optez pentru ... (vezi toată discuția)