avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi

De la ora 11:00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii.

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... urgent atestat ITM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

urgent atestat ITM

Buna, dragi colegi!
In prezent lucrez la o firma dar nu am atestat eliberat de ITM pentru completarea cartilor de munca pt 2006.In cazul in care ma voi duce la alta firma pentru a completa cartile de munca de la firma respectiva (sa presupunem ca persoana care completa cartile de munca de acolo a plecat) imi trebuie neaparat atestatul de la ITM pentru competarea cartilor de munca, avand in vedere ca dosarul se depune pana la 01.03.2006. Va rog sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez in acest caz si care sunt conditiile..... pt ca nu am avut niciodata atestat de la ITM.
Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: dana80 , utilizator 12:53, 8 Mai 2006
Noi tocmai am sunat la ITM si se fac inscrieri si mai tarziu dar bine e sa te inscrii acum. Trebuie sa-ti obtii atestatul pt. fiecare firma in parte unde completezi in cartile de munca. Examinarea se face in schimbul platii taxei de 20 RON pt fiecare firma in parte. la adresa [ link extern ] >
Miruna!
Cei la care lucrez au o pers care se ocupa de cartile de munca.... Eu imi caut un alt loc de munca iar unii angajatori am vazut ca iti cer deja atestat /2006.Stiu ca nu te poti duce sa dai examen decat daca te trimite firma la care lucrezi (nu te poti duce pur si simplu)
Mersi
eu am acest atestat , pe anul 2006, angajatoriii care cer acest atestat se refera sa aveti examenul de atestare pe anul in curs , care in prealabil l-ati luat pt alta firma , daca doriti sa aveti atestare si pt firma la care doriti sa va angajati trebuie mers doar cu dosaru , examenul numai trebuie dat din moment ce l-ati mai sustinut odata si binenteles l-ati trecut , tb platita doar o taxa de 20 ron .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Atestat itm - inscrieri in carnetul de munca crisadi crisadi buna ziua din discutiile de pe forum am inteles procedura prin care poti obtine aprobarea de pastrare a cartilor de munca, insa am doua intrebari: Am ... (vezi toată discuția)
Profesare administrator bloc alin_ceuca alin_ceuca Te poti angaja ca adminstrator de bloc, avand certificat de absolvire curs de specialitate, la o firma acreditata? Daca, se poate lucra ca administrator, ... (vezi toată discuția)
Examen itm eujad eujad 1.daca angajatorul are 4 societati si eu am acordul ITM ptr inscriere in carti de munca numai la 2 dintre societati, mai dau examen?mentionez ca la celelalte ... (vezi toată discuția)