Buna, dragi colegi!
In prezent lucrez la o firma dar nu am atestat eliberat de ITM pentru completarea cartilor de munca pt 2006.In cazul in care ma voi duce la alta firma pentru a completa cartile de munca de la firma respectiva (sa presupunem ca persoana care completa cartile de munca de acolo a plecat) imi trebuie neaparat atestatul de la ITM pentru competarea cartilor de munca, avand in vedere ca dosarul se depune pana la 01.03.2006. Va rog sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez in acest caz si care sunt conditiile..... pt ca nu am avut niciodata atestat de la ITM.
Va multumesc,
Noi tocmai am sunat la ITM si se fac inscrieri si mai tarziu dar bine e sa te inscrii acum. Trebuie sa-ti obtii atestatul pt. fiecare firma in parte unde completezi in cartile de munca. Examinarea se face in schimbul platii taxei de 20 RON pt fiecare firma in parte. la adresa [ link extern ] >
Miruna!
Cei la care lucrez au o pers care se ocupa de cartile de munca.... Eu imi caut un alt loc de munca iar unii angajatori am vazut ca iti cer deja atestat /2006.Stiu ca nu te poti duce sa dai examen decat daca te trimite firma la care lucrezi (nu te poti duce pur si simplu)
Mersi
eu am acest atestat , pe anul 2006, angajatoriii care cer acest atestat se refera sa aveti examenul de atestare pe anul in curs , care in prealabil l-ati luat pt alta firma , daca doriti sa aveti atestare si pt firma la care doriti sa va angajati trebuie mers doar cu dosaru , examenul numai trebuie dat din moment ce l-ati mai sustinut odata si binenteles l-ati trecut , tb platita doar o taxa de 20 ron .
Examen itm
eujad
1.daca angajatorul are 4 societati si eu am acordul ITM ptr inscriere in carti de munca numai la 2 dintre societati, mai dau examen?mentionez ca la celelalte ... (vezi toată discuția)