avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Deschidere dosar instanta Popesti leordeni ilfov
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Deschidere dosar instanta Popesti leordeni ilfov

Buna ziua
Va rog imi spuneti pot deschide proces civil cu un dezvoltator
Locuiesc in Popesti leordeni ilfov
Deci pot deschide procesul doar in ilfov
Si pot face cererea trimitand pe mail
Ultima modificare: Luni, 5 Martie 2018
florinstoica28, utilizator
Cel mai recent răspuns: AV. GABRIELA GERBER , Avocat 18:06, 5 Martie 2018
De principiu competenta este atrasa de domiciliul/sediul paratului.

Cererea tb sa ajunga in original la instanta, insotita de acte doveditoare conformate pt originalitate cu originalul, taxa de timbru achitata etc. Deci nu fax, nu mail, ci personal la registratura, posta cu scrisoare cu continut declarat sau curier.

Pt Ilfov aveti la dispozitie Judecatoia Buftea si Judecatoria Cornetu, fiecare avand propriile comune arondate in raza de competenta. Puteti verifica aceste aspecte pe portalul instantelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare amenda data pe nedrept timofteandreius timofteandreius Buna seara. In seara zilei de 06.09.2015 ma aflam cu mai multi vecini(familii cu minori) in Popesti Leordeni,Ilfov,intr-un complex de blocuri la un gratar,la ... (vezi toată discuția)
Amenda radar, unde depun plangerea? cfs cfs Am fost sanctionat pt viteza in comuna Sindrilita, Jud. Ilfov. Unde depun contestatia? Pe PV ar parea ca scrie Judecatoria Cornetu, dar pe site-ul MAI nu apare ... (vezi toată discuția)
Timbru judiciar mioara54 mioara54 Buna seara,daca am platit la un partaj judiciar a unui apartament ,un timbru judiciar de 5.000lei,la prima instanta cea de fond,in cazul cand voi face apel ... (vezi toată discuția)