avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 867 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... carte funciara
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

carte funciara

Buna ziua. Doresc sa va adresez o intrebare. Am o proprietate (act de vanzare-cumparare) pe o suprafata de 647 mp. Am facut cartea funciara , iar la masuratori a rezultat o suprafata de 655 mp. Pentru sup.diferenta de 8 mp. cum intru in posesia actului de proprietate ? Sau cartea funciara bate actul de vanzare-cumparare . Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Hannelore Krista , utilizator 19:40, 26 Iunie 2019
Da,din pacate va trebui sa faci rectificare cf! Totusi dute la notar sa vezi ce te sfatuieste!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Greșeală notar. alin113 alin113 Bună seara, va rog daca mă puteți ajuta cu un sfat in legătură cu ce as putea face în situația în care mă aflu momentan. Am achiziționat o casa cu ... (vezi toată discuția)
Vanzare-cumparare..cadastru auraspacuras auraspacuras Buna,solicit ajutorul DV.poate gasesc aici un raspuns : parintii mei au hotarat sa-mi vanda casa cu teren mie ,ei fiind divortati legal ( partajul nu a fost ... (vezi toată discuția)
Proprietate viorelus viorelus Am cumparat in anul 2002 casa si teren aferent 482m2 conform cf.. ,cu contract de vanzare cumparare cu ipoteca(prin imprumut bancar),dar gradina,480m2,cu care ... (vezi toată discuția)