Buna ziua! Am apelat la acest sait de avocatura in ideea sa ma poate cineva lamuri in privinta problemei mele. Mai pe scurt este vorba despre firma pe care l-am avut in trecut un PFA unde mi-am desfasurat activitatea ca si coafeza intre anii 1999-2010. Undeva prin anii2005-2007 din cate stiu eu a intrat legea obligatorie de a se plati sanatatea ceeace eu am refuzat sa platesc din motive personale. Dupa ce am inghetat firma in 2010 din gresala mea proprie si din nestiinta de cauza nu am sistat la fortele de munca cum ca eu nu mai lucrez si sa incheie contributiile referitor la vechime pe carte de munca, ceeace a cauzat majorari si penalizari intru-cat acuma s-a ajuns la proprie pe salar pe o suma de 33.800. In momentul de fata am achitat a doua "rata" la stat din acea suma adica a treia parte din venitul minim pe economie, dar spre surprinderea mea pe langa acea rata lunara ce restitui inapoi lunar la Anaf mi-a mai venit o hartie cu executare silita cu o suma de 160 de roni. Am fost la Finante sa cer un raspuns pe acea suma de 160 de roni si raspunsul a fost cum ca sunt majorari pe suma de 33.800 si pana nu se achita acea suma imi va veni majorari trimestriale . Acuma vin la dvr disperata si cer un ajutor daca e posibil asa ceva? daca e legal? Am un salar pe minim pe economie sunt intretinatoare de familie am un copil de 14 ani de crescut si imi este extrem de greu sa platesc pe langa acea suma inca penalziarile respective ceeace din privinta mea sunt exagerate atata timp cat eu mi-am luat angajamentul sa platesc acea rata lunara din suma de 33.800. Va rog frumos sa imi raspundeti daca e vre-o posibilitate sa ma duc sa clarific acea penalizare pe acea suma sau exsita alta metoda de a nu plati pt ca e exagerat mult de restituit inapoi la Anaf dintr-un salar minim tinand cont ca sunt o femeie singura cu un copil.
Buna ziua, daca va simtiti lezata in drepturi si daca credeti ca exista motive intemeiate de partea dvs, puteti sa contestati executarea, insa eu spun ca pentru 160 roni, nu are rost sa actionati (adica, cu Anaful este greu de rezolvat cu una cu doua). Daca totusi doriti sa vi se faca dreptate, apelati la un avocat.
Probleme poprire
vasiledela4
Am o problema cu executorul judecatoressc eu sunt angajat cu 2 ore am un salariu de 260 ron patronul a virat 87ron conform legii a fost anuntat ca suma se v-a ... (vezi toată discuția)
Pensii 600
AdrianO79
Am depus la finanțe contribuțiile mele pe PFA de 520 RON pe trimestru , pe prestării de in jur la 1000 RON lunar. M-au pus fara sa imi dau seama sa ... (vezi toată discuția)