avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 404 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... alcool la volan si permis suspendat
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

alcool la volan si permis suspendat

Buna seara am si eu o intrebare am fost prins la volan cu o alcolemie de 0.53 in aerul expirat si permisul suspendat am fost de am dat probele de sange ce o sa patesc ? Permisul era suspendat din cauza unui alt dosar autoturizm ne inmatriculat care a fost clasat .. cazierul era curat ..o sa fac inchisoare am 22 de ani si nu lucrez
Daca ramane definitiva, se anuleaza.
Am fost depistat la volan cu o alcolemie de 1.20 la recoltarea probelor de sange si nu mi-a fost suspendat dreptul de a conduce !?

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Daca ramane definitiva, se anuleaza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penal Valutza Valutza In baza art.336 alin 1 c.p. cu aplicarea art 396 alin 10 n.c p.p. condamna pe inculpatul xxxx,pentru savarsirea infractiuni de conducerea unui vehicul sub ... (vezi toată discuția)
Bună ziua tuturor! În luna februarie 2019 m-am urcat la volanul ... 88Cosmin88 88Cosmin88 Bună ziua tuturor! În luna februarie 2019 m-am urcat la volanul unui autoturism sub influenta alcoolului (0.53 in aer expirat)lovind doua masini parcate ... (vezi toată discuția)
Sentinta condamnare pentru conducere sub influenta alcoolului- apel? iulian88 iulian88 Ora estimata: 8:30 Complet: P11-CAMERA PRELIMINARA+FOND Tip solutie: Condamnare Solutia pe scurt: În baza art.87 alin.1 din O.U.G. nr.195 /2002 ( în ... (vezi toată discuția)