avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 298 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dc poate sa-mi spună cineva
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dc poate sa-mi spună cineva

Am lucrat pe șantier 01 08 2016-01 03 2017 ;nu mi-am luat nici o zi de concediu în aceasta perioada;am sunat la firma respectiva pt a cere plata zilelor de concediu corespunzătoare celor 7 luni de munca dar am avut surpriza ca administratorul firmei respecțive sa-mi spuna ca firma este în insolventa din martie 2017 și ca nu crede ca poate sa-mi dea vreun ban;ce este de făcut în situația asta;mai pot sa recuperez vreun ban dc îi dau în judecata?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:42, 6 Martie 2018
Raportul de munca a incetat ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vreau sa știu cum se calculeaza salariul Fori Fori Am muncit pe șantier în perioada 15.10.2015-19.12 2o15;18.02 2016-01 08 2016;deci am aproximativ 8 luni de munca;nu mi-am luat nici o zi de concediu;am ... (vezi toată discuția)
Concediu medical indemnizatie cod 01 Ramonaneky Ramonaneky Buna,Sunt angajata la o firma de 7 luni cu contract de munca pe perioada nedeterminata si cu salarul minim pe economie de 1450 brut plus 20 de tichete de masa ... (vezi toată discuția)
Concediu medical calinadriand calinadriand În luna Decembrie 2016 am avut un accident la locul de muncă, medicul de familie mi-a dat concediu medical 7 zile ( barem 01, boală obișnuită 75% ), și ... (vezi toată discuția)