avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 734 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie de crestere a copilului
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie de crestere a copilului

Buna ziua,as crea sa stiu daca primesc indemnizatia de crestere a copilului daca eu in 2017 am muncit cu contract de munca in italia din aprilie - septembrie,iar din octombrie si acum pana in prezent lucrez ..........Ar trebui sa nasc acum la inceputul luni aprilie.........
Cel mai recent răspuns: linda 77 , utilizator 16:26, 7 Iunie 2018
La dosarul pt indemnizatie trebuie sa traduc ambele contracte de munca din Italia adica si cel din 2016 sau ajunge doar cel din 2017?Eu mi-am tradus doar cel din 2017 impreuna cu tot cu fluturasi (adica salariul de pe fiecare luna)nu de alta dar am platit ceva pt traducerea lor.Va rog frumos sa ma informati dumneavoastra deoarece daca am fost la AJPIS sa intreb m-*au tratat cu o mare indiferenta...(nu mai conteaza ) iar doamnele de la primarie nu sunt foarte bine informate si nici nu prea cunosc asemenea cazuri cum sunt eu......Va multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie cresterea copilului românia-italia oprearodica oprearodica buna ziua.in ianuarie 2018 urmeaza sa nasc.am perioade lucrate atat in Romania cat si in Italia.conform legii pot beneficia de idemnizatie crestere a copilului ... (vezi toată discuția)
Ce acte trebuie să conțină dosarul pentru indemnizația de creștere a copilului dacă eu am lucrat în afara țării, în spania? Papu88 Papu88 Buna ziua . Doresc si eu un rapuns pentru urmatoarea intrebare: Care sunt actele care trebuiesc adaugate la dosarul pentru indemnizatia de crestere a copilului ... (vezi toată discuția)
Prenatal Madalin196 Madalin196 Buna ziua...am si eu o intrebare,sotia mea sa angajat pe 10 august 2016 la 2 saptamani a ramas gravida,acum are 5 luni de sarcina si 5 luni de cand e angajata ... (vezi toată discuția)