avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Adeverința de vechime în muncă, pentru comisia de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Adeverința de vechime în muncă, pentru comisia de expertiză medicală

Bună ziua, vă rog să îmi spuneți dacă trebuie adeverință de la angajator doar pe perioada de când s-a trecut în mod electronic vechimea, sau și după cartea de muncă, întrucât îmi trebuie pentru pensie de boală și invaliditate, la comisia de expertiză medicală.
Vă mulțumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:38, 6 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Vechimea in munca nu este trecuta electronic ..... adeverinte de vechime va trebuie numai pentru perioade de dupa 01.01.2011, intrucat pana la aceasta data vechimea in munca se probeaza cu carnetul de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot obtine vechimea in munca dintr-un judet in altul? mancila_florin mancila_florin buna ziua sant bolnava de plamani si ma scoate la pensie de boala as dori sa stiu daca casa de pensii din ploiesti poate cere transfer de vechime de la casa de ... (vezi toată discuția)
Se mai fac carti de munca ? Lilly2011 Lilly2011 Buna ziua!Am intrat in preaviz si vreau sa stiu daca se mai fac carti de munca,pentru ca mi-au spus ca se vor schimba cu cele electronice si nu se mai ... (vezi toată discuția)
Am cerut o adeverinta de la angajator care îmi trebuie la banca, ... Chiva53 Chiva53 Am cerut o adeverinta de la angajator care îmi trebuie la banca, si au trecut acolo ca nu am carte de munca într-adevăr știu ca carte de munca fizic nu se ... (vezi toată discuția)