avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 446 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Returnare taxa de salubritate
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Returnare taxa de salubritate

in februarie 2018 am platit taxa de salubritate pe 3 persoane(nu am stiut exact cat e suma pe 1 persoana) desi de 2 ani suntem numai 2,eu si sotul meu.Fica mea lucreaza in Cipru de cativa ani si mai vine acasa cate 2 zile cam la 6 luni.M-am dus la sectia financiara cu adeverinta de la Asociatia de proprietari in care spune ca suntem numai 2 persoane pt a recupera suma incasata pt o persoana ,,si functionara de la ghiseu mi-a cerut sa -i aduc copie de pe pasaportul fetei mele cu intrarile si iesirile din tara?E corect asa ceva ?In Ue se circula si ci buletinul nu numai cu pasaportul si nu se mai pun stampile pe pasaport.Ce ma sfatuiti sa fac?
Cel mai recent răspuns: sirenuta29 , utilizator 17:12, 15 Martie 2018
Stabilirea taxei de salubrizare se efectueaza in baza unei declaratii date pe propria raspundere. Declaratia o gasiti la DITL si cuprinde rubrici referitoare la : - persoanele care locuiesc in imobil (nume,prenume CNP), precum si la declararea venitul obtinut in luna decembrie 2017. Practic, sunt avute in vedere 3 situatii: fara venit, cu venit sub 2000 de lei si cu venit peste 2000 de lei, in functie de caste venituri stabilindu-se cuantumul taxei de salubrizare.....
Buna ziua.
Trimiteti o adresa catre DITL prin care solicitati recalcularea taxei de salubrizare, indicand si motivele care au dus la aceasta situatie. Adresa o puteti transmite si pe e-mail.

Am uitat sa specific ca locuim in Braila si taxa e fix 9,5 lei de persoana pe luna ,adica 114 lei pe an.M-au incasat 342 lei pt 3 persoane.
am vrut sa depun declaratia profitand de faptul fica mea a venit pt 3 zile acasa si nu mi-a fost acceptata si mi-a cerut sa le dam viza de frontiera.Mi-a spus ca adeverinta de la Asociatia de proprietari nu e o dovada despre nr de persoane de la domiciliu.Ea are un contract de inchiriere in Cipru dar e in limba greaca

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot fi executata silit pentru o datorie a fiicei mele, careia nu ii sunt girant/coplatitor. Jdjxjsiwijjj Jdjxjsiwijjj Buna ziua! Am o problema cu DGITL sec. 4 1. In 2018 am castigat un proces in urma caruia tb sa mi se intoarca taxa de timbru achitata. In 2019 DGITL mi a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua- transcriere acte copil nascut in cipru roxy87 roxy87 v-as ruga daca mi-ati putea raspunde la cateva itrebari am u baietel de 2 luni nascut in cipru tatal este cetatea cipriot suntem casatoriti legal avem si ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! doresc să intru in posesia certificatului fiscal ... ButAlina ButAlina Buna ziua! Doresc să.intru in posesia certificatului fiscal emis de către Dgitl sector 4, însă aceștia refuza să-l elibereze întrucât îmi.solicita ... (vezi toată discuția)