in februarie 2018 am platit taxa de salubritate pe 3 persoane(nu am stiut exact cat e suma pe 1 persoana) desi de 2 ani suntem numai 2,eu si sotul meu.Fica mea lucreaza in Cipru de cativa ani si mai vine acasa cate 2 zile cam la 6 luni.M-am dus la sectia financiara cu adeverinta de la Asociatia de proprietari in care spune ca suntem numai 2 persoane pt a recupera suma incasata pt o persoana ,,si functionara de la ghiseu mi-a cerut sa -i aduc copie de pe pasaportul fetei mele cu intrarile si iesirile din tara?E corect asa ceva ?In Ue se circula si ci buletinul nu numai cu pasaportul si nu se mai pun stampile pe pasaport.Ce ma sfatuiti sa fac?
Stabilirea taxei de salubrizare se efectueaza in baza unei declaratii date pe propria raspundere. Declaratia o gasiti la DITL si cuprinde rubrici referitoare la : - persoanele care locuiesc in imobil (nume,prenume CNP), precum si la declararea venitul obtinut in luna decembrie 2017. Practic, sunt avute in vedere 3 situatii: fara venit, cu venit sub 2000 de lei si cu venit peste 2000 de lei, in functie de caste venituri stabilindu-se cuantumul taxei de salubrizare.....
Buna ziua.
Trimiteti o adresa catre DITL prin care solicitati recalcularea taxei de salubrizare, indicand si motivele care au dus la aceasta situatie. Adresa o puteti transmite si pe e-mail.
am vrut sa depun declaratia profitand de faptul fica mea a venit pt 3 zile acasa si nu mi-a fost acceptata si mi-a cerut sa le dam viza de frontiera.Mi-a spus ca adeverinta de la Asociatia de proprietari nu e o dovada despre nr de persoane de la domiciliu.Ea are un contract de inchiriere in Cipru dar e in limba greaca