avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 861 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Job aditional
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Job aditional

Buna ziua! Am preluat activitatile unei colege care a intrat in concediu pentru nastere copil, activitati care s-au suprapus peste activitatile mele, adica am preluat jobul alcuiva aditional la jobul meu. Ce drepturi am in acest caz?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:32, 7 Martie 2018
Cum le-ati preluat , in baza carui document?
Nu exista niciun document, doar o intelegere verbala
In acest caz, nu aveti cum sa solicitati plata suplimentara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie mod calculare salariu ContSters134600 ContSters134600 X-( :(( Buna ziua, Am o mare problema. Incerc sa va descriu cat mai pe scurt situatia in care ma aflu deoarece nu am suficient timp la dispozitie: Problema ... (vezi toată discuția)
Nu mi s-a dat prima de nastere desi unei colege i s-a dat AlinaLavinia AlinaLavinia lucrez la Spitalul Alexandru Obregia, si am intrat in concediu Ingrijire Copil. Am intrebat inainte sa nasc si dupa la dep.Resurse Umane daca voi primi Prima ... (vezi toată discuția)
Drepturi salariale monaiacob monaiacob buna ziua. ma numesc Mona, sunt din Iasi si sunt asistenta medicala la un spital din Iasi. momentan sunt in concediu de crestere a copilului de 2 ani. ... (vezi toată discuția)