avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Condamnare 2 ani talharie in minorat facuta
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Condamnare 2 ani talharie in minorat facuta

Mandat de 2 ani fapta talharie fapta făcută în minorat dar recidivist oare daca se predă acum in martie este bine oare îi dă mai Putin?????
Cel mai recent răspuns: Barica caroi , utilizator 02:26, 7 Martie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sa v9rbeasca cu un avocat ca sa vada in concret cum ar fi bine sa procedeze.
Avocatul poate sa meargă sa vada despre ce este vorba conform dosarului penal si sa caute solutia optima.

Nici daca e recidivist nu rezultă...
Tot de la dosar se poate afla.
Ms mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Judecat de doua ori intr un an de acceasi judecatoare denisalex43 denisalex43 fiul meu minor a fost judecat de 2 ori de acceasi judecatoare si a fost condamnat la primul proces la 6 ani de inchisoare si a doua oara la 8 ani de inchisoare ... (vezi toată discuția)
Mandat de aducere diicot lal3x92 lal3x92 Buna ziua am si eu o problema , au venit jandarmii la mine acasa in data de 2.02.2016 cu mandat de aducere pentru data de 05.03.2016 la sedi-ul diicot am 2 ... (vezi toată discuția)
Împăcarea partilor zipferw0w zipferw0w Buna ziua ! Am si eu o problema. Am facut o prostie. Eu am o suspendare de 4 ani pentru grup infractional si trafic de droguri. Am cunoscut la penitenciar pe ... (vezi toată discuția)