avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de garantie nedatat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de garantie nedatat

Buna ziua,
Lucrez ca stivuitorist intr-un depozit de logistica,la data angajarii am semnat un contract de garantie suplimentara in bani,Dupa un an si jumatate societatea intentioneaza sa-mi retina 10%luna din salariu.In conditiile in care duplicatul contractului pe care il detin nu este datat (nu are completata data de incepere si semnarii)dar semnat si stampilat de parti este valabil?.Va multumesc.
Ultima modificare: Miercuri, 7 Martie 2018
Deigim, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:21, 7 Martie 2018
Daca este semnat, atunci este perfect valabil.

Condiţiile esenţiale pentru validitatea unui contract sunt:
1. capacitatea de a contracta;
2. consimţământul părţilor;
3. un obiect determinat şi licit;
4. o cauză licită şi morală.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de munca fara semnatura si stampila angajatorului ionutciprian ionutciprian am si eu o intrebare acum ceva timp ma-m anjajat la o fabrica de paine si am semnat contractul dar se pare ca cel pe care al am eu nu are stampila firmei si ... (vezi toată discuția)
Contract credit nesemnat de ambele parti adela_d_01 adela_d_01 Buna ziua Detin un credit de nevoi personale la una din bancile din Romania. Pe contractele de credit mi s-a solicitat sa semnez pe fiecare pagina in parte, ... (vezi toată discuția)
Stampila gresita pe contract artpaso artpaso Buna ziua, Daca pe un contract este aplicata stampila altei societati comerciale poate fi considerat nul? Daca da,care este legea care reglementeaza acesta ... (vezi toată discuția)