avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... eligibilitate indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

eligibilitate indemnizatie crestere copil

Buna ziua! Doresc si eu o lamurire: daca mi-am dat demisia in noiembrie 2017 iar in octombrie 2018 urmeaza sa nasc, mai sunt eligibila pentru indemnizatie crestere copil? Mentionez ca in perioada octombrie 2016-noiembrie 2017 am lucrat cu norma intreaga. Va multumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 7 Martie 2018
candrescu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:24, 7 Martie 2018
In speta, sunteti eligibila pentru indemnizatia CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Daca am o luna intrerupere in munca pot beneficia de indemnizatie pentru cresterea copilului? valieu valieu o sa nasc undeva prin septembrie 2012 dar cele 12 luni anterioare sunt cam problematice.pe luna octombrie 2011 am apucat sa muncesc 3 zile si am inteles ca se ... (vezi toată discuția)
Indemnizația creștere copil Ozzy2085 Ozzy2085 Bună ziua, urmează sa nasc pe 17 octombrie 2018 , am lucrat începând cu 01 mai (05) 2016 până pe 30 iunie 2017 . După care am intrat în șomaj ... (vezi toată discuția)
Pot primii indemnizație? Silva01 Silva01 Buna ziua, Am o situație similara, mi-am dat demisia în noiembrie 2016 și urmează sa nasc în septembrie 2017 iar înainte de aceasta perioada am ... (vezi toată discuția)