Buna ziua!
Circul cu o masina care e pe numele tatalui meu, iar acum cateva zile el a primit acasa o instintare de la Politia Locala Timisoara sa se prezinte la sediul politiei locale la data de 6 martie 2018, pentru ca masina a fost parcata ilegal la data de, atentie, 10.09.2017 undeva in zona Parcului Central.
Nelamiririle mele sunt:
-are voie politia locala sa trimita instintari de genul sau sa ceara detalii despre identitatea conducatorului auto, deoarece eu stiam ca e o decizie a ICCJ in privinta asta?
-presupunand a fi legala actiunea dansilor, nu e totusi un termen in care ar trebui facute genul asta de demersuri, pentru ca mi se pare apsurd sa primesc asa ceva dupa aproape 5 luni (mentionez ca nu am gasit nici o instiintare in parpriz)?
-daca tatal meu o sa primeasca un proces verbal prin posta cu amenda, cum ar trebui procedat? Adica nu am o problema sa o platesc daca sunt destule dovezi ca am gresit si daca e acordata legal amenda, dar totusi n-as da bani la buget pentru un PV abuziv!
Inca un mic detaliu, masina e cu numere de Mehedinti, tatal meu locuind acolo, iar instintarea tot acolo a ajuns.
Intra in competenta agentilor de politie sa constate si sa consemneze contraventii la legea circulatiei
Daca se comunica PV contraventie ,daca aveti motive intemeiate aveti dreptul sa formulati plangere contraventionala la judecatoria teritoriala in termen de 15 zile de la comunicare PV
Amenda circulatie
G.Oana
Buna ziua,
Am si eu o intrebare:
In vara acestui an, am primit o amenda pentru parcare neregulamentara in Timisoara. Cand am fost sa ridicam masina, am ... (vezi toată discuția)