avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Curs oferit de ONG
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Curs oferit de ONG

Buna ziua,
Intrebarea mea ar fi daca un ONG poate sa ofere cursuri de formare fara a avea acreditare ca furnizor de formare. ONG-ul pe care il conduc are in statut precizat faptul ca poate oferi formare si training (la modul general), dar nu suntem acreditati ca furnizor de formare. Suntem interesati sa tinem un curs online pentru psihologi si asistenti sociali. Putem face asta?
Cel mai recent răspuns: Cursuri , utilizator 18:33, 26 Noiembrie 2024
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
sunt avocat :-) Dar am fost si in postura de formator, si m-am mai ocupat de obtinut recunoasteri ANC pentru formari organizate de firme sau ONG-uri,, altfel nu imi permiteam sa imi dau cu pararea
Iertare vă rog pentru modul in care a sunat intrebarea mea.
Va multumesc, cu tot respectul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Primul curs de formatori din romania, acreditat international! ITSC ITSC [b]Primul Curs de Train of Trainers din Romania acreditat la nivel international! [/b] ITSC - Institutul de Training Studii si Cercetari – demareaza in ... (vezi toată discuția)
Acreditare anc usser123 usser123 Doresc sa va intreb referitor de la acreditarea ANC cateva aspecte : 1. care sunt conditiile in care ma pot acredita daca am o firma, in ce domenii pot forma ... (vezi toată discuția)
Pfa, am organizat cursuri neacreditate. pot fi anulate facturile pe care le-am emis din acest motiv? pauldorin87 pauldorin87 sunt PFA, cod caen 8559- alte forme de invatamant, diploma formator in urma cu un an am organizat niste cursuri neacreditate, avand ca tema implementarea ... (vezi toată discuția)