Acum 3 luni am achizitionat o masina cu toate actele in regula si numere rosii valabile pana pe 25-02-2018 masina adusa din germania ! Am facut programare la rar si in data de 22-02-2018 m-am prezentat la rar unde mi sa blocat masina pe motiv ca ea apare ca si data spre dezmembrat in germania si ca doar cu memoriu la bucuresti o mai deblochez ceea ce am si facut imediat, am depus memoriu! Dupa 10 zile primesc raspuns negativ la memoriu!! Cum sau putut lua numere rosii inainte? Cum sa fie la dezmembrari cand talonul este la mine si masina arata foarte bine ( fara accident) ce mai este de facut in cazul meu? Multumesc
Inca se pot inmatricula pe bulgaria dar costa mai mult decat de obicei 700-1000 euro si dureaza mai mult pentru ca e cerere mare de inmatriculari auto cu stampila de casatie!! 10-15 zile dureaza !!
Ar trebui verificat daca codul din sectiunea 23 de pe brief-ul mare este acelasi cu cel trecut in brief-ul mic sectiunea 16. Am inteles ca daca s-a primit prima de dezmembrare pentru masina, brif-ul mare este schimbat si in acest caz cele doua coduri nu mai coincid. Informatia o am de la cei care se ocupa cu aducerea masinilor din Germania. Nu stiu daca este corecta...
La fel si eu am fost ieri la rar si aceasi treaba. De la rar mi-au spus ca doar la drzmembrari pot sa o dau. Eu l-as ds in judecata pe cel care mi-a vandut-o... ar fi sanse de castig oare?
Probleme rar
Ionel77
Am cumpărat o mașină adusă din Germania de cineva din Brăila, i-am scos Nr roșii am declarato la impozit,am programat-o la RAR Ct pentru data de ... (vezi toată discuția)
Pierdut acte auto
stylya
Va salut cu mult respect,sunt nou pe acest site si apelez la voi cu speranta ca cineva ma va putea ajuta/sfatui in privinta problemei mele.
Am ... (vezi toată discuția)