avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Autovehicul blocat rar
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Autovehicul blocat rar

Acum 3 luni am achizitionat o masina cu toate actele in regula si numere rosii valabile pana pe 25-02-2018 masina adusa din germania ! Am facut programare la rar si in data de 22-02-2018 m-am prezentat la rar unde mi sa blocat masina pe motiv ca ea apare ca si data spre dezmembrat in germania si ca doar cu memoriu la bucuresti o mai deblochez ceea ce am si facut imediat, am depus memoriu! Dupa 10 zile primesc raspuns negativ la memoriu!! Cum sau putut lua numere rosii inainte? Cum sa fie la dezmembrari cand talonul este la mine si masina arata foarte bine ( fara accident) ce mai este de facut in cazul meu? Multumesc
Anamaria, poti sa ne spui in ce localitate ai fost cu masina la RAR?
Multumesc
In Cluj-Napoca. Intre timp am fost la o avocata si a facut ea ceva actiune spre RAR acum astept raspunsul.
Ai reusit sa rezolvi ceva?La fel am pățit și eu și nu stiu ce e de facut

Anamaria-Bianca a scris:

In Cluj-Napoca. Intre timp am fost la o avocata si a facut ea ceva actiune spre RAR acum astept raspunsul.

Intre timp m-a sunst seful de la RAR cluj sa ma cheme la ei sa imi dea banii inapoi si sa imi spuna personal ca nu am ce face decat sa ii dau in judecata pe cei dela care am luat. Totusi kie mi se pare ff ciudat sa ma sune seful sa ma cheme la ei sa imi dea banii si sa imi spuna persoanal ca nu pot rezolva. La avocata inca nu i-a trimis raspuns. Toate astea s-au intanplat dupa c3 a primit notificare de la avocata@ De ce nu mi-au dat banii inapoi atunci cand am fost la RAR de ce sunt atat de corecti acum dupa ce au primit notificare. Eu tare cred ca e o masluire de a Statului sa nu mai permita inmatriculari Acum astept sa vedem ce raspuns trimite la avocata!. Va tin la curent. Eu nu ma las asa usor, fac circ va la usa cortului nu isi bat joc de banii mei.
Vaida Florin a scris:

Anamaria-Bianca a scris:

Buna seara, vreau sa stiu cum ai solicitat inapoierea taxei de omologare. Am o problema identica si clientul s a resemnat dar totusi as cere banii inapoi de la Rar pentru ca serviciul n a fost prestat. Exita cerere tip sau ceva se scrie una de mana?

Anamaria-Bianca a scris:

Intre timp m-a sunst seful de la RAR cluj sa ma cheme la ei sa imi dea banii inapoi si sa imi spuna personal ca nu am ce face decat sa ii dau in judecata pe cei dela care am luat. Totusi kie mi se pare ff ciudat sa ma sune seful sa ma cheme la ei sa imi dea banii si sa imi spuna persoanal ca nu pot rezolva. La avocata inca nu i-a trimis raspuns. Toate astea s-au intanplat dupa c3 a primit notificare de la avocata@ De ce nu mi-au dat banii inapoi atunci cand am fost la RAR de ce sunt atat de corecti acum dupa ce au primit notificare. Eu tare cred ca e o masluire de a Statului sa nu mai permita inmatriculari Acum astept sa vedem ce raspuns trimite la avocata!. Va tin la curent. Eu nu ma las asa usor, fac circ va la usa cortului nu isi bat joc de banii mei.
Vaida Florin a scris:

Anamaria-Bianca a scris:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme rar Ionel77 Ionel77 Am cumpărat o mașină adusă din Germania de cineva din Brăila, i-am scos Nr roșii am declarato la impozit,am programat-o la RAR Ct pentru data de ... (vezi toată discuția)
Pierdut acte auto stylya stylya Va salut cu mult respect,sunt nou pe acest site si apelez la voi cu speranta ca cineva ma va putea ajuta/sfatui in privinta problemei mele. Am ... (vezi toată discuția)
Pierdut brief !!! nina_ar nina_ar Buna ziua! As dori sa stiu si eu care este procedura si ce acte sunt necesare in cazul in care s-a pierdut brief-ul ... (vezi toată discuția)