avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dat pe datorie si recuperare bani
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dat pe datorie si recuperare bani

Am lucrat la un magazin alimentar s a dat pe datorie cu acordul sefei acum eu de 1 an jumatate sant in indemnizatie crestere copil si ma ameninta ca ma baga in tribunal pentru ca nu a recuperat banii.se poate?
Ultima modificare: Joi, 8 Martie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: sebastian-barbulescu , utilizator 10:43, 10 Martie 2018
In acest caz, dvs va trebui sa suportati plata, dupa care sa va indreptati impotriva acelor persoane care nu au platit.
Tin sa precizez faptul ca punctul de lucru adica magazinul nr 2 unde am lucrat s a inchis de 1 an.
Angajarea răspunderii patrimoniale are un termen de prescripție de 3 ani.
Adica pana la urma trebuie sa platesc?cu toate k ea nu are nici o dovada decat caietul?
Pentru a fi obligata la plata , va trebui sa dovedeasca ca dvs sunteti de vina si nu altcineva.

Alte discuții în legătură

Amenintare datorii presupuse magdadeeam magdadeeam Surorii mele ia fost oprit buletinul de catre sefa ei. Spune ca i s-a incarcat un caiet de datorii si s-a gandit sefa ei sa o duca la notar si sa isi ia ... (vezi toată discuția)
Plangere penala pentru inselaciune MikaelBeniamin MikaelBeniamin Buna ziua. Am si eu o problema si cer un ajutor/sfat de la voi. Acum 3 luni de zile am incetat activitatea la un bar din orasul meu. Eu am fost angajat la o ... (vezi toată discuția)
Lipsa in gestiune dorina carmen dorina carmen lucrez la un magazin mixt si la penultimul inventara iesit olipsa de 60.000.000 mil. patroana a decis sa ne ia cate doua mil. in fiecare luna pana se ... (vezi toată discuția)