avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 537 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Dat pe datorie si recuperare bani
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Dat pe datorie si recuperare bani

Am lucrat la un magazin alimentar s a dat pe datorie cu acordul sefei acum eu de 1 an jumatate sant in indemnizatie crestere copil si ma ameninta ca ma baga in tribunal pentru ca nu a recuperat banii.se poate?
Ultima modificare: Joi, 8 Martie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: sebastian-barbulescu , utilizator 10:43, 10 Martie 2018
In acel caiet este scrisul dumneavoastra. Eu zic ca ar trebui sa discutati cu patroana si sa cadeti la o intelegere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintare datorii presupuse magdadeeam magdadeeam Surorii mele ia fost oprit buletinul de catre sefa ei. Spune ca i s-a incarcat un caiet de datorii si s-a gandit sefa ei sa o duca la notar si sa isi ia ... (vezi toată discuția)
Plangere penala pentru inselaciune MikaelBeniamin MikaelBeniamin Buna ziua. Am si eu o problema si cer un ajutor/sfat de la voi. Acum 3 luni de zile am incetat activitatea la un bar din orasul meu. Eu am fost angajat la o ... (vezi toată discuția)
Lipsa in gestiune dorina carmen dorina carmen lucrez la un magazin mixt si la penultimul inventara iesit olipsa de 60.000.000 mil. patroana a decis sa ne ia cate doua mil. in fiecare luna pana se ... (vezi toată discuția)