avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 747 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Certificat de urbanism
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Certificat de urbanism

Buna ziua am si eu o nelamurire in legatura cu obt certific de urbanism pe un teren ectravilan?
Cel mai recent răspuns: Gabi7865 , utilizator 18:12, 9 Martie 2018
Și care ar fi nelămurirea ?
Bună ziua și eu am nevoie urgenta tot pentru același motiv.. Am construit fără certificat și acum sunt chemata în instanta pentru demolare amenda a fost data fratelui meu care nu e proprietar și tot el e chemat în instanta.. Cum trebuie sa procedez?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obtinere autorizatie de construire necesara inchiderii balconului cu geam termopan aaaa1984 aaaa1984 Buna ziua, Va prezint situatia in care ma aflu: In luna febr am intrat in posesia certif de urbanism solicitat in vederea obt autoriz de const necesara ... (vezi toată discuția)
Demolare constructie neautorizata iuliurs iuliurs Buna ziua, Casa edificata fara autorizatie de construire avind sentinta pentru demolare care nu s-a aplicat. Intre timp terenul s-a vindut, iar in cf nou ... (vezi toată discuția)
Intrare in posesie nuchi nuchi Buna ziua, Daca se poate sa fiu ajutat cu o parere de specialitate: Mi s-a retrocedat un teren, in prelungirea proprietatii actuale, in baza unei hotarari ... (vezi toată discuția)