avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Vanzare firma fara datorii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Vanzare firma fara datorii

Dupa perfectarea vanzarii mai pot fi inspectat de catre ANAF etc in legatura cu perioada in care firma era a mea?
Ultima modificare: Joi, 8 Martie 2018
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: sebastian-barbulescu , utilizator 12:56, 8 Martie 2018
Da. Dar nu neaparat pentru acea perioada. Cand vine un control controleaza tot.
Ultima modificare: Joi, 8 Martie 2018
george-neagu, moderator
Dupe ce ati cesionat o firma, evident raspunderea o va purta noul asociat. Insa pana la momentul preluarii orice neregula descoperita pana la acel moment va fi stabilita in sarcina dumneavoastra.
De precizat este faptul ca SRL- raspunde cu capitalul social deci doar in cazul unor dosare de evaziune fiscala puteti fi tras la raspundere penala ( eventual)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cesiune firma criss256 criss256 Buna ziua, Am cesionat partile sociale ale firmei mele catre o cunostinta.In momentul cesionarii firma avea tva de plata la bugetul statului de 21.000 ... (vezi toată discuția)
Preluare societate evaziune luissiana luissiana Exista posibilitiatea ca ulterior preluarii unei SC sa se constate o evaziune fiscala sau alta fapta de aceasta natura? este noul asociat (si administrator) ... (vezi toată discuția)
Fost asociat si administrator MONICAVASILE MONICAVASILE Am nevoie de ajutorul dumneavoastra. Ma aflu intr-o situatie deosebita,in urma cu un an eram asociat si administrator intr-un srl,unde a mai intrat un ... (vezi toată discuția)