Buna ziua!mama a primit telefon de la kruk cerandu-i 250 lei credit preluat in 09/2017 de la ama asigurari,spunand ca ama a platit un credit la raiffeisen bank si nu are acoperit aceasta suma.noi nu am primit pana acum nici o instiintare.ce pot face eu?sigur este vorba despre o datorie mai veche de 10 ani. Trebuie sa platesc sau pot face alceva?va multumesc
Buna ziua.
Bancile cesioneaza contractele de credit neperformante , catre firme de recupari. KRUCK in cazul de fata. E o practica in acest moment.
Daca nu vi s-a comunicat cesiunea de creanta dintre banca si KRUCK, cu confirmare de primire si s-a implinit termenul de prescriptie a executarii creantei urmarite(3 ani), nu trebuie sa va ingrijorati.
Firmele de recuperare nu pot executa contractul de credit, asemanator unei banci, asadar
nu pot fi mandatar in instanta de judecata a bancilor.
Contractele de credit nu-si pastreaza calitatea de titluri executorii prin cesiune , fata de firmele de recuperare.
In cazul de fata, telefonul primit de mama dvs. nu inseamna nimic oficial, asa ca nu este indicat sa platiti nimic in acest moment.
Datorie kruk
MihaiDG
Buna ziua.
In urma unei solicitari facute la Kruk, cu privire la situatia mea ( o chestie rezolvata intretimp), am fost informat ca as avea o datorie la ei ... (vezi toată discuția)