avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Dezvoltatorul refuza sa rezolve probleme semnalate in ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Dezvoltatorul refuza sa rezolve probleme semnalate in procesul de predare primire

Am achizitionat un apartament iar la momentul semnarii contractului s-a incheiat un PV in care s-a mentionat ca scurgerea in balcon nu este corecta. Apa sta in balcon chiar si la un an de la mutare. Nu comentez calitatea de om a dezvoltatorului dar pe scurt raspunsul a fost ca ar trebui sa dau cu mopul.
Se poate face ceva in aceasta privinta?
Cel mai recent răspuns: Elisa208 , utilizator 14:24, 9 Martie 2018
In afara de faptul ca, - "scurgerea nu este corecta" s-a mai mentionat ceva in cuprinsul procesului verbal, referitor la existenta vreunei obligatii de remediere a "problemei" expuse ?
Formularea este..."declar urmatoarele remedieri de executat:
-balcon de refacut"

Mentionez ca a fost refacut o data, dar tot prost.
Ultima modificare: Vineri, 9 Martie 2018
Elisa208, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatie de functionare moldoveanu-veronica moldoveanu-veronica Buna ziua! Spuneti-mi va rog und anume trebuie sa merg pentru a ma interesa daca firma care isi desfasoara activitatea dedesuptul apartamentului meu are ... (vezi toată discuția)
Reparatii terasa exterioara impusa de vecin ClaudiaUrs ClaudiaUrs Buna ziua, Am urmatoare situatie: sunt proprietarul unui apartament la ultimul etaj dintr-un bloc care detine o terasa de aprox 20 m2 care in documente ... (vezi toată discuția)
Bună ziua. locuiesc intr-un imobil.compus din parter si 2 etaje ... Bardeca Bardeca Bună ziua. Întrebarea mea eate urmatoarea... Locuiesc intr-un imobil.compus din parter si 2 etaje. Detin un apartament la parter și curte privata ... (vezi toată discuția)